Karácsonyi + Nyitási Akció

November végén végre megnyitottunk, hogy kedves vásárlóink Karácsonyra már Brooklyn órákkal tudják meglepni a szerettüket. Hogy ezt még könnyebb tegyük, szerettünk volna egy óriási akciót adni Nektek, így akár 50%-al olcsóbban vásárolhattok nálunk egy rövid ideig!

Most óráink akár 50% kedvezménnyel!

A kedvezményből hátralevő idő:

nap
óra
perc
mp

Válassz kollekciót:

Melbourne kollekció

A Melbourne kollekciónk a sportosan elegáns órák teszik ki, amelyek ugyanúgy jó választások a mindennapi viseletkor, mint alkalmakkor. Stílusos és sportos.

New York kollekció

A New York kollekciónk az elegánsabb óráink teszik ki. Letisztult és elegáns. -“Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád” - Giorgio Armani

30 napos 100%-os garancia: ha bármi miatt nem vagy elégedett a vásáslásoddal, ne is gondolkodj többet rajta, hanem küldd vissza hozzánk és mi teljes körű garanciát vállalunk érte.

Ha kérdésed van, bátran keress minket: telefonon és emailen is elérsz minket, ha bármi kérdésed van a vásárlásoddal, vagy a termékeinkkel kapcsolatban. 

Express kiszállítás: sietős a vásárlás, mert ajándékba szeretnéd adni, vagy csak egyszerűen nem szeretsz várni? 13 óra előtt leadott rendeléseket már másnap kiszállítunk.

 

Csak a BRKLYN CLUB tagjainak:

Havi brklyn-KLUB Nyereményjáték

Minden hónapban kisorsolunk egy díszdobozos BROOKLYN karórát a BRKLYN CLUB tagjai között. Ha szeretnél résztvenni a havi nyereményjátékokon és szeretnél elsőként hallani a klubtagoknak szóló kedvezményekről, akkor csatlakozz a klubhoz: