Szállítási és fizetési feltételek

Házhozszállítás az ország egész területén!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Rendelésedet max. 2 napon belül feldolgozzuk, majd a futár már másnap, legrosszabb esetben azutáni napon kézbesíti a csomagodat. Amikor a futár átvette a csomagot, akkor emailt/SMS-t fogsz kapni és információt kapsz a csomagod követésének lehetőségéről.

Házhozszállítás díja

Bankkártyás vásárlás, vagy előreutalás esetén 890 Ft, utánvéttel 1050 FT  és 9.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a MPL ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (Ha semmit nem kapsz az MPL-től, minket is értesíthetsz : info@brooklynwatches.online360.hu) Emellett, ha a futár ütközik problémába a kiszállítás során, akkor a rendelés folyamán megadott telefonszámon fog téged keresni.

A megrendelés folyamán van rá lehetőség, hogy a szállítást egy adott napra kérd. Ezt a rendelés megjegyzés rovatában jelezheted nekünk. Amennyiben valamilyen ok miatt nem tudod átvenni a megrendelést, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli kiszállítani az árut.

Fizetési módok:

Közvetlen banki átutalás

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának. (Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy ez a fizetési mód nem azonnal, az összeg beérkezése másnapra is csúszhat.) A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

30 napos 100%-os garancia: ha bármi miatt nem vagy elégedett a vásáslásoddal, ne is gondolkodj többet rajta, hanem küldd vissza hozzánk és mi teljes körű garanciát vállalunk érte.

Ha kérdésed van, bátran keress minket: telefonon és emailen is elérsz minket, ha bármi kérdésed van a vásárlásoddal, vagy a termékeinkkel kapcsolatban. 

Express kiszállítás: sietős a vásárlás, mert ajándékba szeretnéd adni, vagy csak egyszerűen nem szeretsz várni? 13 óra előtt leadott rendeléseket már másnap kiszállítunk.